EU Projekti

01. Srpanj 2024

ERASMUS+ projekt “POU EdU”: Nova znanja i iskustva sa strukturiranog tečaja u Španjolskoj

ERASMUS+ projekt “POU EdU”: Nova znanja i iskustva sa strukturiranog tečaja u Španjolskoj

U okviru Erasmus+ projekta POU EdU, proteklog je tjedna djelatnica Učilišta Sanja Benčić, sudjelovala na strukturiranom tečaju Strategija digitalnog marketinga. Tečaj je održan od 24. do 28. lipnja 2024. godine u Puerto de la Cruzu u Španjolskoj u organizaciji FU International Academy Tenerife.  

Tijekom petodnevnog tečaja kolegica Sanja je imala priliku sudjelovati u nizu radionica i seminara koji su bili usmjereni na jačanje stručnih kompetencija te razmjenu dobrih praksi s kolegama iz drugih europskih zemalja u području digitalnog marketinga. Aktivnosti provedene tijekom ovog strukturiranog tečaja bile su usklađene s razvojem digitalnih vještina sukladno ciljevima Erasmus+ programa. Polaznici tečaja učili su kako poboljšati izgled i funkcionalnost web stranice, stvoriti kvalitetniji online sadržaj, promovirati događaje na učinkovit način, dosegnuti bolje pozicije na Googleu i kreirati strategiju za društvene mreže. Ovaj tečaj predstavlja važan korak u kontinuiranom nastojanju Učilišta za unapređenjem profesionalnog razvoja djelatnica ustanove i podizanjem kvalitete obrazovnih usluga u cilju većeg zadovoljstva polaznika Učilišta. 

Uz aktivnosti učenja, polaznici tečaja imali su priliku u međunarodnom okruženju sudjelovati i u neformalnim aktivnostima vezanim uz upoznavanje kuture i običaja destinacije te degustaciju tipičnih lokalnih proizvoda.  

Strukturirani trening realiziran je u okviru Erasmus+ projekta "POU EdU" koji je financiran sredstvima iz programa Erasmus+ u okviru dobivene akreditacije Učilišta Umag u području obrazovanja odraslih za razdoblje 2023.-2027.