EU Projekti

25. Siječanj 2023

PROJEKT EDIT: Uspješan završetak tečaja za Instrukcijskog dizajnera u obrazovanju odraslih

PROJEKT EDIT: Uspješan završetak tečaja za Instrukcijskog dizajnera u obrazovanju odraslih

U srijedu, 25. siječnja 2023. godine, prezentacijama završnih radova završio je tečaj za Instrukcijske dizajnere u obrazovanju odraslih, čija je provedba realizirana u okviru projekta EDIT financiranog iz programa Erasmus+ KA2 - Strateška partnerstva i inovacije. 

Predavači-mentori na tečaju bili su Erika Blašković i Dalibor Pašić, kojima izražavamo zahvalnost na uspješnom prenošenju znanja. Polaznice tečaja bile su kolegice i suradnice Učilišta Umag: Dolores Mihelić Malbašić (Srednja škola Vladimir Gortan Buje), Tamara Sapanjoš i Kristina Rogić (Gospodarska škola Buje), Ivana Martinčić (Gradska knjižnica Umag), Lejla Rizvanović (iDigital d.o.o.Umag), Dunja Pašić (Talijanska srednja škola - Scuola media superiore italiana "Leonardo da Vinci" Buje – Buie), Marina Zelenika (Srednja škola Mate Balota-Poreč), Sanja Benčić (POU „Ante Babić“ Umag) te Ana Čehić Anić (POU Poreč) i Sanja Srhoj (Diopter otvoreno učilište Pula) koje će naknadno prezentirati svoje završne radove. Svim kolegicama iskrene čestitke na izuzetno kvalitetnim prezentacijama završnih radova! Uvjereni smo da će novostečene kompetencije u budućnosti uspješno primjenjivati u kreiranju svojih nastavnih sadržaja i time e-učenje učiniti zanimljivijim i kvalitetnijim.

Polaznicama će potvrde o završetku tečaja biti svečano uručene na završnoj konferenciji projekta EDIT, koja će se održati u travnju u okviru Tjedna Cjeloživotnog Učenja.