EU Projekti

03. Prosinac 2019

Radno i kreativno na kontaktnom seminaru u Kölnu!

Radno i kreativno na kontaktnom seminaru u Kölnu!

Nastavljaju se radne aktivnosti na TCA-u u Kölnu. Drugi i treći dan kontaktnog seminara u Kölnu, na kojemu sudjeluje predstavnica Učilišta Umag, profesorica Erika Blašković, bili su veoma intenzivni, ali i vrlo kreativni. Karin Kulmer iz organizacije CONEDU iz Graza (Austrija), održala je izlaganje o utjecaju digitalizacije na svakodnevne radne aktivnosti, nakon čega je uslijedila rasprava o tome je li i kakav je utjecaj digitalizacija ostavila u našim privatnim i poslovnim okruženjima. 

Nakon aktivne rasprave, slijedila je podjela u grupe, čiji je zadatak bio osmisliti i napisati projektni prijedlog za mjeru Ključna aktivnost 2 (KA2) - Strateška partnerstva. Učilište Umag, zajedno s partnerima iz Njemačke, Estonije i Španjolske razvilo je prijedlog za vrlo zanimljiv potencijalni projekt, o kojemu ćemo vas izvijestiti narednih dana!

Moltissime le attivita` che si svolgono a Colonia durante l' incontro nell' ambito del TCA, al quale partecipa anche l' UPA di Umago, rappresentato dalla professoressa Erika Blašković. Presentazioni, laboratori, sviluppo di nuovi progetti futuri e molto di piu`. Seguiteci prossimamente con nuove informazioni riguardo questo incontro importante. 

Aktivnost je financirana sredstvima iz programa Erasmus+.