Obrazovanje

19. Listopad 2022

U Učilištu Umag započeli novi programi obrazovanja uz korištenje vaučera HZZ-a

U Učilištu Umag započeli novi programi obrazovanja uz korištenje vaučera HZZ-a

U Pučkom otvorenom učilištu  „Ante Babić“ Umag započeli su programi obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje te program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Knjigovođa koji se financiraju putem vaučera HZZ-a.

Prvih 20 polaznika nove kompetencije će stjecati u narednih šest mjeseci kroz vođeni proces učenja, učenje temeljeno na radu i samostalne aktivnosti u okvirima zadanih kurikuluma. Programi se održavaju u učionicama Učilišta te u suvremeno opremljenom informatičkom praktikumu nekoliko puta tjedno u popodnevnim satima. Predavači su vanjski suradnici Učilišta Lejla Rizvanović, mag.oec. i Franko Gergorić, dipl.oec. Po završetku programa polaznici programa Internetski marketing i brendiranje steći će 9 CVET bodova, dok će polaznici programa za knjigovođe steći 14 CVET bodova te pravo na javne isprave koje se upisuju u e-radnu knjižicu.  

Prijave za  ostale programe uz korištenje vaučera se nastavljaju, budući da Učilište Umag posjeduje verifikacije za programe Društveno odgovorno poslovanje, Asistent za upravljanje projektima i Gospodarenje otpadom. Sve informacije su dostupne na www.uciliste-umag.hr ili osobno svakim radnim danom od 8 do 20 sati na tel. 052 741 116.