Obrazovanje

17. Ožujak 2023

Završna provjera na programu stjecanja djelomične kvalifikacije Knjigovođa/knjigovotkinja

Završna provjera na programu stjecanja djelomične kvalifikacije Knjigovođa/knjigovotkinja

U četvrtak, 16.3. održana je završna provjera na programu obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja, čime je uspješno završen drugi obrazovni program čija je provedba financirana sustavom vaučera HZZ-a.

Provedba programa, u ukupnom trajanju od 350 sati, započela je u listopadu 2022. godine te su polaznici u proteklom razdoblju uspješno usvojili nova znanja i digitalne vještine iz računovodstva s posebnim naglaskom na knjigovodstvu na računalu. Tijekom proteklih 6 mjeseci polaznici su marljivo učili i vježbali u informatičkom kabinetu te vođenim procesom učenja, učenjem temeljenim na radu i samostalnim aktivnostima na rješavanju konkretnih problemskih zadataka, uspješno se pripremili za završnu provjeru. 

Čestitamo svim polaznicima na marljivom radu i trudu, uz posebnu zahvalu suradniku Učilišta, Franku Gergoriću, dipl.oec., na uspješnoj realizaciji ovog obrazovnog programa. 

Congratulazioni a tutti i corsisti del gruppo con un ringraziamento particolare al collaboratore dell' UPA, il professore Franko Gergorić, per la realizzazione del programma.