Učilište

10. Lipanj 2021

Učilište Umag u novom ESF projektu “Razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih”

Učilište Umag u novom ESF projektu “Razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih”

Pučko otvoreno učilište "Ante Babić" Umag započelo je suradnju na novom projektu "Razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih“, čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO). Vrijednost ovog projekta iznosi ukupno 17.838.100,00 HRK, od čega se 85% sufinancira iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz nacionalnih sredstava.

Na sastanku, koji je održan 9. lipnja 2021. godine u Zagrebu, Učilište Umag je tako i formalno ušlo u projekt i time postaje jedna od 25 ustanova za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj, koja će sudjelovati u okviru Elementa 2: „Uspostava sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih“, sudjelovati na ovom projektu. Na održanom sastanku dogovorene su smjernice za područje samovrednovanja uz utvrđivanje niza standarda kvalitete čiji je krajnji cilj pružanje čim kvalitetnije usluge polaznicima programa obrazovanja odraslih. Na sastanku su, ispred Učilišta Umag, sudjelovale ravnateljica Tatjana Vujić i viša stručna suradnica u obrazovanju Erika Blašković.

Više o projektu 

L' UPA di Umago inizia la collaborazione al nuovo progetto finanziato dal Fondo sociale europeo sullo svilluppo del sistema di garanzia della qualità nella formazione degli adulti. 

Maggiori informazioni