Učilište

10. Srpanj 2015

Upisi 2015/2016

Upisi 2015/2016

Dragi naši sugrađani,

Pučko otvoreno učilište „Ante Babić“ Umag nudi vam raznovrsne obrazovne programe, koji se uspješno realiziraju već dugi niz godina te mogućnosti da usavršite, ili potvrdite svoje znanje stranih jezika, što će, nadamo se, privući vašu pozornost. 
Svi polaznici s područja grada Umaga i dalje mogu završiti srednju školu uz financijsku potporu Grada Umaga.

Više od desetljeća provodimo projekt Učilišta za treću životnu dob, koji potiče učenje i kreativnost naših sugrađana u „zlatnim godinama“. Od prošle školske godine provodimo program Izobrazbe profesionalnih korisnika sredstava za zaštitu bilja za kojeg smo dobili ovlaštenje Ministarstva poljoprivrede RH, koji obvezuje sve profesionalne korisnike na izobrazbu, a rok za polaganje ispita je 26. 11. 2015. godine.

Zahvaljujući dobroj suradnji s kolegama iz regije, sve formalne programe, nakon kojih se stječe javna isprava, možemo realizirati i u Pučkom učilištu Buje i u Pučkom učilištu Poreč, ukoliko se pokaže interes i potreba u ovim sredinama. POU Umag u pravom smislu ostvaruje koncept cjeloživotnog učenja, koji ulaskom Hrvatske u EU ima važnu ulogu u osobnom razvoju pojedinca i društva u cjelini. 
Veseli nas da je cjeloživotno učenje i Vaš izbor, očekujemo Vas!

Dobrodošli!