Obrazovanje

02. Srpanj 2024

Otvorene prijave za jesenske upise - Aperte le iscrizioni per i programmi autunnali

Otvorene prijave za jesenske upise - Aperte le iscrizioni per i programmi autunnali

Otvorene su prijave za jesenske upise!

Ukoliko ste već odabrali željeni program, prijavite se već danas! Se avete scelto il programma desiderato procedete subito con l'iscrizione!

PRIJAVNICA • MODULO D'ISCRIZIONE


U nastavku provjerite sve mogućnosti i saznajte više informacija o brojnim obrazovnim programima i novinama u ponudi Učilišta Umag. 

BESPLATNO OBRAZOVANJE PUTEM VAUČERA HZZ – za zaposlene i nezaposlene osobe                                                                                       

Na raspolaganju su zanimljivi programi obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija u različitim oblastima putem programa čije je financiranje osigurano od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina za digitalne, zelene i opće deficitarne programe.

Svoj vaučer možete iskoristiti upisom slijedećih programa: 

a) za stjecanje mikrokvalifikacije:  

b) za stjecanje djelomične kvalifikacije: 

Zajedničko za sve programe je da osim teorijskog dijela-vođenog procesa učenja i poučavanja, imaju izuzetno puno učenja temeljenog na radu i samostalnih aktivnosti polaznika. Nastavu izvode vrhunski stručnjaci, vanjski suradnici Učilišta, održava se u popodnevnim satima dva do tri puta tjedno u suvremeno opremljenim dvoranama, učionicama i praktikumima Učilišta. 

PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA UZ SAMOFINANCIRANJE

Na raspolaganju su kvalitetni programi: 

a) za stjecanje mikrokvalifikacije:

b) za stjecanje djelomične kvalifikacije 

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Možete odabrati program učenja talijanskog, engleskog i njemačkog jezika prema CEF-u (Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike) na razini A1 i A2 stupnja. Tečajevi stranih jezika su na samofinanciranju, uz povoljne uvjete plaćanja  u više obroka.   

Nakon uspješnog završetka svih programa i tečajeva stranih jezika, verificiranih od strane MZO RH, stječe se pravo na javnu ispravu koja se upisuje u e-Radnu knjižicu.


DODATNE INFORMACIJE / ULTERIORI INFORMAZIONI:

Tel. +385 52 720 370

Tel. +385 52 741 116

E-mail: info@uciliste-umag.hr