EU Projekti

22. Siječanj 2019

Job klub RINI.ME uskoro u Umagu!

Job klub RINI.ME uskoro u Umagu!

Job Klub RINI.Me se provodi u sklopu projekta Istarska mreža znanja, kojeg provodi Diopter - otvoreno učilište s partnerima: Pučko otvoreno učilište Labin, Pučko otvoreno učilište „Ante Babić“ Umag, Ekonomska škola Pula, udruga ZUM i Institut za razvoj tržišta rada. 

RINI.ME je namijenjen nezaposlenim osobama, odnosno nezaposlenima: 

a) mladima (18-29 godina);

b) ženama (svih dobi) i

c) osobama s invaliditetom. 

Klub ima za cilj informirati i osnažiti korisnike za aktivno traženje posla. Interaktivne radionice, neformalna radna atmosfera i niz aktivnosti samoprocjene samo su dio aktivnosti koje čine Klub.
Po završetku programa, polaznici će imati cjelovitiju informaciju o funkcioniranju tržišta rada, smjernice za kvalitetan životopis i molbu za posao te više informacija kako bi se pripremili za razgovor za posao.

Tijekom mjesec dana je predviđeno održavanje besplatnih 6 grupnih susreta (2x tjedno u prostoru Učilišta Umag) te dodatni individualni razgovori s voditeljicom kluba (koji se prilagođavaju potrebama i interesima polaznika).

Polaznicima Kluba je omogućeno i besplatno sudjelovanje u obrazovnim programima: „Rad na društvenim mrežama“ ili „Monter optičkih kablova“. 
Programi će se održavati putem e-learning metode i bit će održani tijekom 2019.godine. Broj polaznika je ograničen.

Projekt se financira u sklopu Poziva: „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“, vrijednost projekta je 994.350,36 HRK te je u 100% iznosu financira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo 14. svibnja 2018. te traje 20 mjeseci. 

Slobodno nam se obratite za sve dodatne informacije!

Siamo a vostra disposizione per rispondere a tutte le vostre eventuali domande! Vi aspettiamo.