Kultura

16. Listopad 2017

Hit komedija “Ukrađena ličnos”

Hit komedija “Ukrađena ličnos”

Vječiti mladić, neponovljivi komičar i proslavljeni glumac gospodskih manira preuzetih od stare škole ponašanja i ophodjenja, Milan Lane Gutović, ali poznatiji kao Srećko Šojić, zvijezda komedija „Bela lađa“ i „Tesna koža“, koji obraz prodaje za 'kafućino' i 'prasiće' predstavlja neponovljivu Hit komediju pod nazivom „Ukrađena ličnos'...“, i na kazališne daske dovodi  „čuvenog“ Srećka Šoića. Rame uz rame sa Nikolom Simićem, Lane je zasmijao brojne gledatelje tumačivši lik nepismenog direktora, koji sve najbolje od života grabi samo za sebe.

 

Kratki opis komedije:

Šojić, jako bolestan i ozlijeđen, diktira svome suradniku, budući da ne može pisati, da umjesto njega piše pismo Europskoj uniji da i njega prime u Europsku uniju. I tu kreće zaplet, smijeh, koji nama na poznat način može samo intepretirati poznati Srećko Šojić.

Komedija govori i o padu društvenih vrijednosti i  društva u cjelini u kojem lik Šojića (kao karikaturalna metafora) društveno ne stagnira, već naprotiv, napreduje. Ovoga puta glumac na bini nema ime i prezime, ali sve čini da intepretira tekst na sebi svojstven način iz poznatih serija i fiilmova.

autor i izvodjač: Milan Lane Gutović

trajanje: 80 minuta

Cijena ulaznice je 60,00 kn i mogu se kupiti u turističkoj agenciji Damir i online na www.ticketshop.hr.

ORGANIZATOR: Tako je! j.d.o.o.