Kultura

14. Srpanj 2016

Maša i medvjed - kazališna predstava za djecu u Umagu

Maša i medvjed - kazališna predstava za djecu u Umagu

U organizaciji Udruge za promicanje glazbeno – scenske kulture IKS, 7. ožujka, u kazališnoj dvorani učilišta Umag, očekuje nas predstava za djecu „Maša i medvjed“. Ova predstava beogradskog ''Mašinog pozorišta''  nastala je prema istoimenom crtanom filmu kojeg su djeca jako zavoljela.

U potpunosti prilagođena dječjem uzrastu predstava traje 45 minuta kako bi u potpunosti „iskoristila“ dječju pažnju i koncentraciju koja se u predugim predstavama gube.

O predstavi "Maša i medvjed"

Maša je preslatka djevojčica koja je osvojila srce svog najboljeg prijatelja medvjeda. Maša ima rođendan a njezin najbolji prijatelj, medvjed, namjerava joj  pripremiti nezaboravnu rođendansku zabavu. Istovremeno čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu, želi pokvariti rođendansku zabavu. Ipak, Maša i medvjed uz pomoć djece iz publike uspijevaju pobijediti Zloćka Boćka i veselo proslaviti Mašin rođendan.

„Maša i Medvjed“ je predstava velikog interesa i posječenosti publike koja je prati sa euforičnom pažnjom i aktivnim dječjim sudjelovanjem.

U predstavi glume: Andrija KovačJelena Kovač  i Aleksandar Radević. Predstava počinje u 17:00 sati.