Kultura

06. Veljača 2017

Predstava „Bračni (s)provod“ za Valentinovo u Umagu!

Predstava „Bračni (s)provod“ za Valentinovo u Umagu!

Umaška će publika za Valentinovo imati priliku pogledati hit komediju Matta Morilla „Bračni (s)provod“. Predstava će se odigrati, u utorak, 14. 2. 2017. s početkom u 19:00 sati u kazališnoj dvorani Učilišta Umag.

U ovoj zanimljivoj predstavi Aplauz Tetra Zagreb glume Slavko Sobin i Lana Blaće, a prijevod i prilagodbu teksta potpisuje Iva Đuričić.

Sean i Amy su tipičan par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje - više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje!!! Večeras će se razriješiti pitanje braka jednom zauvijek. Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti. Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao i do sada? Ili će prošetati do oltara? Bračni (s)provod idealna je predstava za sve koji su ikad bili oženjeni, koji će biti oženjeni, koji se žele oženiti, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se ženiti, kojima su govorili da se trebaju ženiti, koji znaju nekoga tko je oženjen, ili nekoga tko se želi oženiti, ili je bio oženjen, ili bi se trebao oženiti, ili znaju nekoga tko se ne bi trebao ženiti, za svakoga tko ima roditelje koji su oženjeni, roditelje koji su bili oženjeni, roditelje koji ne bi trebali biti oženjeni i za sve ostale.

Ulaznice možete nabaviti, u pretprodaji, u tajništvu Učilišta po cijeni od 30,00 kn ili na blagajni Učilišta, na dan predstave, po cijeni od 40,00 kn.

Dobrodošli! Benvenuti!