Kultura

29. Studeni 2016

Zlatni lančić od bižuterije

Zlatni lančić od bižuterije

Andrija Milošević, poznati crnogorski kazališni, filmski i  televizijski glumac koji je potvrdio svoju popularnost vrlo gledanom serijom "Andrija i Anđelka" ima i svoju hit monokomediju ''Zlatni lančić od bižuterije'' koja već duže vrijeme nasmijava publiku širom regije, tako će i Umažane u petak, 2. prosinca 2016. u 19:00 sati.

 
Cijena ulaznice je 60,00 kn i možete ih kupiti u pretprodaji u turističkoj agenciji '' DAMIR ''  tel: 752-300 ili na dan predstave sat vremena prije na blagajni POU Ante Babić

ORGANIZATOR: UDRUGA ZA PROMICANJE GLAZBENO-SCENSKE KULTURE '' SHOWTIME ''

 

O predstavi:

Tridesetpetogodišnji Crnogorac Kostadin /Lale/ došao je u Beograd pun nada i očekivanja. Studira i pokreće razne biznise, naučen je cijeli život živjeti na tuđi račun. Dok je rodbine posuđuje, dok je djevojaka nada se.  Ali, kao i svaki čovjek koji je zaljubljen u sebe i lagodan život odjedanput zaključi da su godine prošle, on školu nije završio, a svi biznisi koje je pokrenuo propali su. 

Na kraju traži spas u braku sa bilo kakvom udavačom uz samo jedan uvjet: samo da je bogata. Lijepih djevojaka ima, ali njemu ne treba žena za zajednički život i ljubav nego žena koja će ga izdržavati... neka bogata... I naleti takva...On sav sretan, računa da je prevario i nju i njezine, međutim tako bogata obitelj ne bi bila bogata da ih takav kao on može lako prevariti.