Obrazovanje

29. Rujan 2017

Tjedan cjeloživotnog učenja u Učilištu Umag

Tjedan cjeloživotnog učenja u Učilištu Umag

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Radi se o UNESCO-ovoj inicijativi koja je pokrenuta 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

Kao i prethodnih godina Učilište Umag je dio kampanje!

Za vas smo pripremili:

Utorak, 03. 10. u 18 h,  učionica br. 12  - Predstavljanje programa osposobljavanja za poslove njegovatelj/njegovateljica, prezentacija poslova i uvjeta rada u Domu za starije i nemoćne osobe „Atilio Gamboc“ Umag  (Tatjana Vujić, prof. i Blanka Vulin, bacc. sestrinstva i glavna sestra Doma)

Srijeda, 04. 10. u 17 h, učionica br. 12   -  Predstavljanje programa za zanimanje komercijalist – dokvalifikacija i prekvalifikacija  (Tatjana Vujić, prof. i Erika Blašković, prof.)

Četvrtak, 05. 10. od 10 do 13h - Atrij Učilišta - Dan otvorenih vrata Učilišta Umag – prezentacija svih programa Odjela za obrazovanje odraslih te programa Učilišta za treću životnu dob uz nastup plesne sekcije „Zvjezdice 50+“ – 

Petak, 06. 10. u 16h, dvorana br. 2 - Radionica za nastavnike-suradnike Učilišta Umag:  „Uvođenje ICT-a u nastavu“ – znanja i iskustva iz Erasmus+ projekta ICT (POU)čavanje, Dublin, Irska (Erika Blašković, prof. i Mirela Zukić, dipl.oec.)

SVA DOGAĐANJA SU BESPLATNA!

Napomena: Radionica Uvođenja ICT-a u nastavi namijenjana je nastavnicima-suradnicima Učilišta Umag

Prijaviti se možete putem maila: obrazovanje@uciliste-umag.hr

Dobrodošli! / Benvenuti!