Obrazovanje

30. Kolovoz 2019

UPISI / ISCRIZIONI 2019/2020! OTVORENE PRIJAVE NA SVE PROGRAME!

UPISI / ISCRIZIONI 2019/2020! OTVORENE PRIJAVE NA SVE PROGRAME!

Od ponedjeljka 02.09. započinju upisi u novu obrazovnu godinu uz puno noviteta i pogodnosti za sve zainteresirane polaznike. U ponudi je niz obrazovnih programa od kojih možete pronaći nešto i za sebe. 

 

DOVRŠETAK OSNOVNOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

NOVO! BESPLATNO! Mogućnost završetka osnovnoškolskog obrazovanja! 

U Učilištu Umag svi zainteresirani mogu završiti 7. i 8. razred osnovne škole i  steći prvo jednostavno zanimanje i to u kratkom periodu i potpuno besplatno. Sredstva su osigurana kroz nacionalni projekt "Za Hrvatsku pismenost-put do poželjne budućnosti" te iz Proračuna Grada Umaga. 

 

SREDNJOŠKOLSKI PROGRAMI I PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA

Učilište Umag omogućava polaznicima završetak prekinutog srednjoškolskog obrazovanja te stjecanje strukovne kvalifikacije – prodavač i dokvalifikaciju i prekvalifikaciju za zanimanje komercijalist, kao i čitav niz programa osposobljavanja za uslužne poslove, kao što su  samostalni knjigovođa, njegovateljica, gerontodomaćica, za stjecanje digitalnih kompetencija i informatičke poslove  te za turističko-ugostiteljske i poljoprivredne poslove. 

 

NOVI BESPLATNI PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA U OKVIRU ILUS PROJEKTA

Programi osposobljavanja za barmene i sobarice u sklopu projekta ILUS 

U sklopu ILUS projekta vrše se upisi u dva nova i besplatna programa osposobljavanja:  za barmene i za sobarice. Ciljane skupine su nezaposlene osobe, mladi do 29 godina i žene svih dobi. Nastava se odvija u novoopremljenim prostorima Učilišta, u suvremenom praktikumu za barmene, a predavači su eksperti iz sektora turizma i ugostiteljstva. Više informacija možete saznati OVDJE

 

BESPLATNE EDUKACIJE I RADIONICE 

  • BUSINESS CLASSROOM - Edukacija iz područja digitalnog marketinga i organizacije poslovanja namijenjena poduzetnicima, menadžerima i svima koji žele pokrenuti ili unaprijediti svoje poslovanje novim znanjima iz područja digitalnog marketinga i organizacije poslovanja. 
  • START UP AKADEMIJA – namijenjena mladima, poduzetnicima početnicima i osobama koje žele biti poduzetnici.

 

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Polaznici mogu odabrati tečajeve stranih jezika prema CEF-u (Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike) od A1 do C2 stupnja ili mogu provjeriti i verificirati svoje postojeće znanje stranog jezika te dobiti javnu ispravu, putem polaganja ispita.

 

UČILIŠTE ZA TREĆU ŽIVOTNU DOB

Učilište Umag nudi obrazovanja svim generacijama te se u mnogobrojne aktivnosti za treću životnu dob seniori mogu uključiti po simboličnim cijenama ili potpuno besplatno. 

 

Sve informacije možete dobiti svakim radnim danom od 8 do 20h! Prijavite se iz udobnosti Vašeg doma / ureda! Preuzmite prijavnicu i ispunjenu pošaljite na e-mail: info@uciliste-umag.hr ili obrazovanje@uciliste-umag.hr. 

Cjeloživotno učenje ima svoju adresu! Veselimo se Vašem dolasku!