Učilište

21. Studeni 2019

Startup akademija ponovno u Umagu! Edukacije za poduzetnike i one koji to žele postati ...

Startup akademija ponovno u Umagu! Edukacije za poduzetnike i one koji to žele postati ...

Nastavlja se turneja Startup akademije po Istri! Odlična je ovo vijest za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo i pokretanju vlastitog posla ili su postojeći poduzetnici s novim projektima na vidiku. U Umagu će tako poduzetnici i svi koji to žele postati moći upijati znanje potpuno besplatno od 12 vrhunskih profesionalaca. Akademija je na rasporedu od  19.-21.11. (16:00-20:00h) u Pučkom otvorenom učilištu “Ante Babić” Umag.

Organizatori akademije u Umagu jesu Start-Up udruga, Grad Umag, Agencija za razvoj Grada Umaga RAZUM i Pučko otvoreno učilište "Ante Babić" Umag.

Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta preporuka je da prijavu izvršite što ranije putem prijavnog obrasca na linku. Nastavlja se turneja Startup akademije po Istri! Odlična je ovo vijest za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo i pokretanju vlastitog posla, ili su postojeći poduzetnici s novim projektima na vidiku.

U Umagu će tako poduzetnici i svi koji to žele postati moći upijati znanje potpuno besplatno od 12 vrhunskih profesionalaca. Akademija je na rasporedu od  19.-21. studenog (16:00-20:00h) u Pučkom otvorenom učilištu “Ante Babić”.

Organizatori akademije u Umagu jesu Start-Up udruga, Grad Umag, Agencija za razvoj Grada Umaga RAZUM i Pučko otvoreno učilište "Ante Babić".

 

Što možete očekivati na akademiji?

Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Startup akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Kroz trodnevnu besplatnu edukaciju savladat ćete osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine te različite metode i tehnike koje će vam biti korisne u vašem uspješnom poslovanju.

Osim edukacije, postoji natjecateljski dio koji nije obvezan, a u njemu mogu sudjelovati svi oni koji imaju vlastitu ideju. Dakle, akademija je namijenjena i onima koji trenutno nemaju poslovnu ideju, već su samo željni dodatne edukacije, networkinga…

 

Zanimljiv program u Umagu: 12 predavača i 11 radionica

U Umagu sudionike očekuje 12 predavača koji će prenijeti svoja znanja i iskustva kroz 11 interaktivnih radionica i 1 panel predavanjem.

Akademiju otvara Amel Hadžipašić radionicom o besplatnim marketinškim kanalima koji se mogu koristiti u promociji proizvoda, usluga, manifestacija i sl. U njoj ćete doznati kako najbolje iskoristiti digitalne kanale poput Facebooka, Instagrama, web stranice i Adsa, doznati o najnovijim trendovima u oglašavanju te o važnosti influencer marketinga.

Ivan Sapundžić iz 360 Agency, održat će radionicu o razradi ideje putem modernog alata poslovnog planiranja: Business Model Canvasa. Osim toga, podijelit će sa sudionicima kako ideju treba prezentirati potencijalnim investitorima ili bankarima.

Pravnice Tiziana Paris i Sanja Ferković Cetina govoriti će o pravnim aspektima poslovanja odnosno izboru pravnog oblika (obrt, d.o.o., j d.o.o.) i radnom pravu.

Neven Mikolić iz Zagrebačke banke u svojoj radionici sa sudionicima će izraditi mini poslovni plan, te ukazati na njegovu važnost prilikom dobivanja kredita ili investicije.

Claudia Pučić održati će radionicu o organizaciji evenata, u kojoj će sa sudionicima podijeliti tajne uspješne organizacije događaja.

Koji su poticaji dostupni i kakve su mogućnosti financiranja poduzetničkih projekata iz nacionalnih i EU fondova u svojim predavanjima predstavit će Cinzia Zubin (HBOR) te Marin Lerotić (IDA).

 

Najbolje ideje u utrci za 20.000 kuna

Osim edukativnog dijela, sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), ukoliko žele mogu sudjelovati i u natjecateljskom dijelu.

U svakom gradu proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i opremu).

Nagradni fond iznosi 20.000 kn, a u cijelosti ga osigurava Istarska razvojna agencija povodom 20 godina postojanja!

 

Način prijave

Prijaviti se možete najkasnije 18.11. do 23:59h putem linka. Nakon uspješne prijave obavijestit ćemo vas o detaljima i programu.

 

Više informacija

Novosti o Startup akademiji možete pratiti na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com.