Obrazovanje

28. Kolovoz 2023

UPISI ● ISCRIZIONI 2023./2024.

UPISI ● ISCRIZIONI 2023./2024.

Od ponedjeljka 28.8.2023. otvorene su prijave i upisi u novu školsku godinu 2023./2024. U nastavku provjerite mogućnosti i saznajte više informacija o brojnim obrazovnim programima i novinama u ponudi Učilišta Umag. 

BESPLATNO OBRAZOVANJE PUTEM VAUČERA HZZ za zaposlene i nezaposlene osobe                                                                                       

I u ovoj školskoj godini na raspolaganju su zanimljivi programi obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija u različitim oblastima putem programa čije je financiranje osigurano od strane HZZ-a.  Vaučere će moći koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima će se na ovaj način omogućiti stjecanje potrebnih digitalnih i zelenih vještina, za (samo)zapošljavanje i/ili razvoj karijere. 

Svoj vaučer možete iskoristiti upisom slijedećih programa:  

Zajedničko za sve programe je da osim teorijskog dijela-vođenog procesa učenja i poučavanja, imaju izuzetno puno učenja temeljenog na radu i samostalnih aktivnosti polaznika. Nastavu izvode vrhunski stručnjaci, vanjski suradnici Učilišta, održava se u popodnevnim satima dva do tri puta tjedno u suvremeno opremljenim dvoranama, učionicama i praktikumima Učilišta. 

SREDNJOŠKOLSKI PROGRAMI 

Ukoliko niste završili srednju školu, Učilište Umag vam omogućava stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje  prodavač (upisi u 1. razred) te dokvalifikaciju / prekvalifikaciju za zanimanje komercijalist. Nastava se provodi u poslijepodnevnim satima prema rasporedu prilagođenom zaposlenim osobama, u ugodnom i poticajnom okruženju, uz kontinuirano praćenje i podršku od strane POU tima tijekom pohađanja programa. Programi su na samofinanciranju, uz povoljne uvjete plaćanja u više obroka.   

PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA

Na raspolaganju su kvalitetni programi osposobljavanja za uslužne poslove (njegovateljica, gerontodomaćica), za turističko-ugostiteljske poslove (barmen, sobarica), za poljoprivredne poslove (maslinar, vinar-vinogradar) te novi programi obrazovanja za stjecanje mikrokvalicija: 

Programi su na samofinanciranju, uz povoljne uvjete plaćanja u više obroka.   

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Možete odabrati program učenja talijanskog, engleskog i njemačkog jezika prema CEF-u (Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike) na razini A1 i A2 stupnja. Tečajevi stranih jezika su na samofinanciranju, uz povoljne uvjete plaćanja  u više obroka.   

Nakon uspješnog završetka svih programa i tečajeva stranih jezika, verificiranih od strane MZO RH, stječe se pravo na javnu ispravu koja se upisuje u e-Radnu knjižicu.

UČILIŠTE ZA TREĆU ŽIVOTNU DOB 

U ovoj godini obilježava se 20. godišnjica Učilišta za treću životnu dob (2003.-2023.) za što Učilište priprema brojna iznenađenja. Uz financijsku podršku Grada Umaga, na raspolaganju su i ove godine brojni neformalni programi obrazovanja i aktivnosti koji su potpuno besplatni ili se plaćaju po simboličnim cijenama, namijenjeni polaznicima 65+. 

 

Prijavite se već danas ispunjavanjem jednostavne ONLINE PRIJAVNICE. Se avete gia` scelto il programma desiderato compilate semplicemente il MODULO D'ISCRIZIONE ONLINE

Sve informacije možete dobiti svakim radnim danom od 8 do 20 sati :

Ulteriori informazioni sono disponibili ogni giorno lavorativo dalle ore 8 alle ore 20:  

  • Tel. +385 52 720 - 370; +385 52 741 - 116
  • E-mail: info@uciliste-umag.hr


Veselimo se Vašim upitima i prijavama! Vi aspettiamo con fiducia!